Tag: eksfiolantit

Çfare është Peeling?

Eshtë një forme e shpejtuar e eksfiolantit e cila është e përbëre me substanca kimike qe aplikohen ne lekure. Ne baze te tipit te substances, sipas perqendrimit te tyre dhe te kohes se …