Tag: Ekstazë

Çfarë është lumturia

Çfarë është sot lumturia? Po ta gjykosh nga numri i librave të botuar në të gjithë botën gjatë këtyre viteve të fundit dhe nga debatet e organizuara në lidhje me këtë temë, një gjë është e …