Tag: Elona Kormaku

Marrëdhëniet at – bijë

Që herët, në vogëli, vajza ka nevojë të shohë prindërit që duhen dhe e dëshirojnë njëri-tjetrin. Falë babait e nënës vajza do mund të kërkojë që dhe ajo të dashurojë e të duhet nga të …