Tag: Ëmbëlsirat

Ëmbëlsirat nuk trashin!

Një lajm i mirë për të gjithë ata që e preferojnë çokollatën dhe ëmbëlsirat e tjera. Shkencëtarët thonë se ëmbëlsirat, lëre më që nuk ndikojnë në shtimin e peshës, por i bëjnë njerëzit më të …