Tag: Emocionet

Kënaqësia dhe emocionet

Ndërsa për pjesën më të madhe të njerëzve seksi është gjëja më e këndshme shpërblyese në botë, për shkencëtarët është një zinxhir reaksionesh biologjike. Në një kohë kur kafshët kryejnë …

Krizat e paniku, ankthi dhe emocionet

Paniku karakterizohet si një  episod alarmi frike paniku i cili fillon menjëherë dhe mund të zgjasë rreth gjysmë ore Kur njeriu është në këtë fazë mund të shfaqë dridhje te trupit te …

Ëndrra erotike

Studimet dhe shkenca ka treguar se është normale të shohësh ëndrra erotike, që shpesh shoqërohen edhe me zgjim nga gjumi. Por janë mesazhe që duhen interpretuar. Ja disa prej ëndrrave më të …