Tag: Endometrioza

Endometrioza

Endometrioza është një nga tre arsyet më të rëndësishme të infertilitetit tek gratë. Endometriumi është zona që zakonisht ndodhet brenda mitrës dhe hidhet çdo muaj gjatë ciklit menstrual dhe …