Tag: ënjtja e nyejve

Çka tregon ënjtja e nyejve?

Ënjtja e nyjave është shenjë se keni probleme me eliminimin e lëngjeve nga organizmi, barnat kontraceptive, antidepresivët dhe qarkullimin e keq. Që të lehtësoni ënjtjen e nyjave, duhet ta …