Tag: epshi

Bimët që zgjojnë epshin

Njerëzit, kudo në botë, prej kohësh flasin për disa ushqime që i atribuojnë një nxitje të epshit, dhe kjo falë ushqimeve afrodiziake. Fjala “epsh” vjen nga perëndesha greke e dashurisë, …