Tag: Erotizmi i gjoksit

Gjoksi si simbol erotizmi

Erotizmi i gjoksit ishte tema e bisedës së emisionit të “Pasdites”, çështje e sjellë për publikun nga një panel në të cilën merrte pjesë profesori dhe gjuhëtari Edmon Tupja, drejtuesja e një …