Tag: evoluimi

Ja simptomat e kancerit te prostates

Disa analiza te gjakut dhe te urines lejojne te shihet se sa i avancuar eshte ky lloj tumori, ne menyre qe te behet dhe trajtimi i tyre Si duhet te dallohet kanceri i avancuar i prostates, …