Tag: Facebook

“Facebook” shton vuajtjet e ndarjes

Përpara se interneti të shkurtonte distancën midis njerëzve në vetëm një klikim larg, fundi i një marrëdhënie pasionante nënkuptonte ndërprerjen e çdo kontakti midis partnerëve dhe secili …

Kujdes nga njoftimet mashtruese të Facebook

Kini kujdes kur të hapni e-mail që ju thonë se jeni etiketuar në një foto në Facebook, sepse mund të ndodhë që të jenë maluer. Kjo porosi është bërë para ca ditësh nga blogu NakedSecurity. …

Kush komandon në Facebook?

Sipas një studimi të publikuar në revistën ‘Science’, në rrjetin shoqëror Facebook, ashtu si në të gjitha fushat e jetës, ka persona që ndikojnë tek sjellja e të tjerëve dhe persona të …