Tag: Fantazitë seksuale

Çfarë janë fantazitë seksuale

Fantazitë seksuale janë ëndrra, vizione imagjinate, mendime të cilat do të donit të ktheheshin në realitet. Fantazitë e çdokujt kanë një nivel të caktuar. Fantazia është një pjesë thelbësore …

Probleme e jetës në çift

Shumë kujt mund t’i ketë ndodhur që në shtrat të ketë një mashkull, që nuk e merr i pari iniciativën për të bërë lojëra në seks. Dhe në rastet kur Ajo e merr e para iniciativën, ai …