Tag: Fara e zezë

Fara e zezë, ilaçi i të gjitha sëmundjeve

Fara e Zezë përmbanë vaj acidik të pangopur, vaj me eter, vitamina dhe një sërë substancash të tjera të domosdoshme për organizmin. Tashmë është vërtetuar se vaji acidik i pangopur që …