Tag: farat

Farat e susamit

Farat e susamit janë përbërës të rëndësishem në guzhinen e cdo familje. Femrat e përdorin shumë atë si përbërës dhe si asortiment zbukurimi në biskota, bukë të thekur ose dekor në pjata nga …

Farërat e lirit

Farat e lirit janë pranuar universalisht si burimi më i mirë vegjetarian e anti-inflamator acideve omega-3 yndyrore, dhe hulumtimet kanë treguar se profili unik ushqyes i lirit mund të …