Tag: Fecesi në gjak okult

Screeningu për kancerin kollorektal

Kanceri kollorektal është kanceri i tretë më i përhapur në popullatë, pas kancerit të mushkërive dhe prostatës tek meshkujt dhe kancerit të gjirit dhe mushkërive tek femrat. Çka është …