Tag: Fëmija

Zhvillimi i hershëm i trurit te bebeve

Si prind, ju jeni të vetëdijshëm se veprimet tuaja ndikojnë mbi fëmijën. Ju qeshni dhe ai jua kthen, ju e lavdëroni, ai gëzon, ju e qortoni, ai trishtohet. Ju jeni qendra e botës së fëmijës …

Fëmija i vogël problematik

Fëmijet problematik edhe prindërit më të qetë i nxjerrë nga takti. Dhe keshtu linde konflikti, prindërit në vend që të qetësojnë situatën, me reagimin e tyre bëjnë kaos edhe më të madh. …