Tag: femije

Femije nga qelizat rrjedhese?

Zbulim i papritur ne fushen e shkences gjenetike. Sipas nje artikulli te revistes “Nature”, tashme per te krijuar nje femije shkenca nuk ka me nevoje per spermatozoidet e mashkullit dhe …

1 ne 10 femije po lindin para kohe

Statistikat me te fundit flasin per nje numer te larte te te lindurve parakohe, cka do te thote se numri i foshnjave qe vdesin eshte ende i madh. 1/10 femije ne bote lind para kohe dhe numri …