Tag: femrat falin tradhetin

Pse femrat e falin tradhtinë

Fjalia “nëse më tradhton do ta lë menjëherë“ është pjesë permanente e bisedës së femrave për marrëdhëniet mashkull-femër në të cilën gjithmonë mbretëron krenaria dhe vetërespekti. Por, kur …