Tag: femrat

Zona e dekoltesë tek femrat

Zona e qafës për femrat në moshën e menopauzës është një problem i madh. Lëkura e humb elasticitetin e saj, dhe me kalimin e viteve krijohen rrudha. Hidratimi është çelësi i suksesit për të …