Tag: femrat

Celuliti problem për femrat

Celuliti është një lloj indi dhjamor në shtresën e nënlëkurës që përmban tufa indi lidhor. Ky ind lidhor, që varion në trashësi dhe është i ndërthurur me qelizat dhjamore, mbahet në atë …

Nje dekolte gjithemon e re

Femrat jane gjithemone te parat ti dedikojne perkujdesje trupit te tyre, dhe me kalimin e viteve perqendrohen mbi te gjitha ne zonat me te dukshme. Pikerisht per kete arsye pjesa me e madhe …