Tag: (fibra) gruri

Si mund të parandalohen variçet

Muskujt e tkurrur, në të vërtetë i aktivizojnë muret e enëve të gjakut, që të stimuluar e shtyjnë gjakun dhe lëngjet nga poshtë lart. Nëse në fund të orarit të punës ndjeni lodhje të …