Tag: floke

Ju bien flokët? Ja zgjidhja!

Ja tetë shkaqet kryesore të rënies së flokëve dhe mënyrat e mjekimit të tyre. 1.Telogen effluvium Ky çrregullim paraqitet zakonisht pas shtatzënësisë, pas ndonjë ndërhyrjeje kirurgjike, …