Tag: floket

Maskë për flokë të thatë

Flokët e dëmtuar, janë shumë të ndjeshëm dhe herë pas herë ju këshillojmë të aplikoni ndonjë maskë kundër tharjes së tyre. Flokët e thatë kanë tendencën të krijojnë maje të dyfishta. Për të …