Home » Posts tagged with "fruta dhe perime"

Hidratimi i lekures

Qe te kemi nje hidratimi korrekt eshte shume e rendesishem per bukurine dhe shendetin e lekures tone. Nese ky trajtim nuk do te behej ne menyren e duhur, do te shfaqen menjehere probleme me lekuren, nder te cilat, thatesia e lekures, skuqja, irritime ekzema etj. Nje ushqim korrekt eshte i rendesishem: fruta dhe perime dhe ushqime te shendeteshme ndihmojne ne kete shqetesime.  Read More →
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress