Tag: frutat

Rëndësia e frutave për lëkuren tuaj

Frutat jo vetëm që janë të mira për shëndetin por na ndihmojnë ndjeshëm edhe të mbajmë lëkurën tonë në formë. Sot do ju tregojmë disa veti të frutave verore: Molla, një frut shumë i …

Sa më shumë lëngje në verës

Stina e verës po afron dhe dëshira e të gjitha femrave është të kenë një trup perfekt. Përveç ushqimeve të lehta dhe të shëndetshme, këshillat e specialistëve fokusohen te pijet që …

Frutat dhe perimet na bëjnë seksi

Ushqimi me fruta dhe perime mund të ndihmojë që të dukemi jo vetëm më të shëndetshëm, por edhe mjaft seksi, pasi ngjyra e lëkurës është një shenjë dalluese e shëndetit që mund të tërheqë …