Home » Posts tagged with "Frymëmarrja"

Si mund ta largosh lemzën?

Lemza mund të paraqitet si reaksion në ngrënie të shpejtë, konsumim të lëngjeve të ftohta dhe ushqimeve djegëse, mirëpo mund të paraqitet edhe si pasojë e shqetësimit apo stresit. Për ta evituar atë, ekspertët sugjerojnë që të pimë një gotë ujë ose të hamë një lugë sheqer. Lemza shpesh di të jetë diçka e bezdisshme, sidomos kur shfaqet në situata të palakueshme.... 
Etiketat: ,

Frymëmarrja e rregullt eliminon problemet

Njeriu në ditë merr frymë mesatarisht 22 mijë herë. Për fat të keq, shumica e njerëzve marrin frymë në mënyrë të gabuar e cila negativisht ndikon në shëndet. Ekspertët tani konfirmojnë atë që shumë “mësues të popullit” dëshmonin me shekuj, se “njerëzit duhet të mësojnë të marrin frymë si duhet”.  Read More →

Shkaktarët e çrregullimit të zemrës të diabetikët

Njerëzit me diabet janë me të rrezikuar nga sëmundjea e zemrës, kjo është vrejtur tek ata persona me tipin 2 të diabetit. Një prej dëshmive të para që tregojnë se njerëzit me diabet janë më të prirë ndaj sëmundjeve të zemrës ka qenë një studim i gjerë i njohur si “Framingham study”. Studimi ka treguar faktorë të shumtë që mund të rrisin gjasat për zhvillim e sëmundjeve... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress