Home » Posts tagged with "gjinekologu"

Të pavërtetat për tabletat

Akoma përhapen të pavërteta për tabletat që kanë të bëjnë me atë se nga përdorimi i tyre shtohet pesha trupore, se prej tyre paraqiten akne ose shfaqen depresione. Rezultatet më të reja që janë fituar nga studimet e tabletave kontraceptive bashkëkohore tërësisht i demantojnë këto të pavërteta.E pavërtetë që është një nga më të rëndat kudër tabletave kontraceptive. Shkaku... 

Gjakderdhja gjatë ciklit duhet të kurohen

Më shumë se 50 për qind e femrave në shtetet ballkanike kanë probleme me gjakderdhje të madhe gjatë cikleve. Shkaktari i këtij çrregullimi, i cili në mjekësi quhet menoragjia, mund të jetë teprica e estrogjeneve, miomi apo jobaraspesha hormonale. Pasojat mund të jenë të tmerrshme, nga shqetësimet e zakonshme, e deri te lodhja dhe anemia. Ndërsa më së shpeshti paraqitet tek vajzat... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress