Home » Posts tagged with "Gratë shtatzëna"

Si ta trajtojme infeksioni urinar?

Infeksioni i sistemit urinar fillon në rrugët tona urinare, të cilat përbëhen nga veshkat, ureteret (kanalet e urinës), fshikëza e urinës dhe nga uretra. Por si mund ta parandalohet ky problem dhe cilët persona janë më të predispozuar për tu prekur.Të gjithë njerëzit janë të rrezikuar për tu prekur nga infeksionet e rrugëve urinare.  Read More →

Axhenda e shtatzënisë

Po rripit të sigurimit, fluturimeve me avion dhe raporteve seksuale. Jo alkoolit, duhanit, zhytjeve nënujore dhe përdorimit të kurave natyrale kundër të vjellave, duke nisur që nga produktet me bazë xhenxhefili. Axhenda e shtatzënisë e publikuar nga ministritë e shëndetësisë në shumë vende europiane përmban gjithë informacionet e nevojshme që një grua duhet të dijë dhe të ndjekë... 

Ushqimet që përmbajnë vitaminën B11, i bëjnë mirë bebes

Gratë shtatzëna (apo ata që mendojnë të kenë një fëmijë) duhet të shtojnë në dietën e tyre ushqime të pasura me acidit folik (vitamina B11), një rregull i mirë ky që vlen gjithmonë, edhe të paktën tre muaj përpara shtatzënisë. Kjo është këshilla që vjen nga projekti “Mendoni më parë” i projektuar për gratë që duan një fëmijë i kryer në bashkëpunim me... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress