Tag: gripi

Si të mbroheni nga gripi

Gripi është sëmundje infektuese, e cila më së shpeshti shfaqet në muajt e dimrit, ndërsa përhapet nga personi në person, dhe atë kryesisht përmes pikëzave që shfaqen gjatë kollitjes ose …

Ulja e temperaturave na shfaq gripin

Ulja e menjëhereshme e temperaturave na vë përballë një rreziku kaq të menjëhershëm siç është gripi dhe infeskionet e kohës. Mjekët japin alarmin për një kujdes të veçantë tek …