Tag: hemoroidet

Si t’i shmangni hemorroidet

Njerëzit, të cilët gjatë nevojës së madhe rrinë galiç, nuk ulen në guacë, i kryejnë nevojat fiziologjike në pozitë më natyrore dhe krijojnë më pak tension. Nevojtoret moderne nuk janë të …