Home » Posts tagged with "hepatiti B"

Dieta që parandalon edhe shëron hepatitet

Hepatiti ose siç njihet ndryshe në gjuhën popullore, sëmundja e verdhëzës, bën pjesë në grupin e sëmundjeve virale që dëmtojnë mëlçinë. Llojet më të shpeshta të hepatitit janë hepatiti A, hepatiti B dhe hepatiti C. Gjithashtu, hepatitet dallojnë nga njëri-tjetri për nga mënyra e bartjes, intensitetit dhe pasojat që i shkaktojnë. E përbashkëta e tyre është se të gjitha... 
Etiketat: ,
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress