Tag: Hudhra

Hudhra qe te dukeni bukur

Edhe pse sterviteni rregullisht dhe perpiqeni te dukeni bukur dhe terheqes, celuliti i cili shtresohet ne kembet dhe vithet tuaja ua pamundeson arritjen e qellimit te deshiruar. Gjeja e pare …

Ushqimet që pastrojnë mëlçinë

Mëlçia mund të përshkruhet si organ i ngarkuar për detoksifikimin e trupit. Mëlçia është organi i dytë më i madh në trup dhe kryen detyra të ndryshme, prandaj është e rëndësishme që ta …

Hudhra parandalon kancerin

Shkencëtarët amerikanë thonë se konsumimi më i shpeshtë i hudhrës çon deri te dobësimi i proceseve të cilat janë të lidhura me zhvillimin e kancerit. Hulumtimet nga Ohio State University …

Efektet kuruese të hudhrës

Allium sativum L. e njohur si hudhra, është bimë barishtore njëvjeçare me kërcell e me gjethe si të preshit, që bën në tokë një kokë me thelpinj të bashkuar, që ka erë të fortë e të djeg dhe …

Hudhra parandalon kancerin

Shkencëtarët amerikanë thonë se konsumimi më i shpeshtë i hudhrës çon deri te dobësimi i proceseve të cilat janë të lidhura me zhvillimin e karcinomës. Hulumtimet nga Ohio State University …