Home » Posts tagged with "Humbja e peshës"

Çfarë nevojitet për humbjen e peshës?

Për të humbur në peshë duhet të hani më pak kalori sesa shpenzon trupi juaj. Disa ushqime kanë më pak apo më shumë kalori se tjerat. Për shembull, ushqimet që përmbajnë më shumë yndyra dhe sheqerna po ashtu përmbajnë më shumë kalori. Nëse hani më shumë kalori sesa djeg trupi juaj, kaloritë e tepërta do të ruhen si yndyra të tepërta.  Read More →
Etiketat:

Kurat që kurojnë sëmundjet e zorrëve, ulcerën, veshkat dhe reumatizmin

Ka me mijëra ushqime të plota me shumë vlera ushqyese, por disa prej tyre në këtë listë bëjnë më shumë se sa thjeshtë të dhurojnë vlerat e tyre ushqyese – ato na ndihmojnë të shërohemi. Secili ushqim mbart në vete një listë të shumtë të efekteve shëruese. Si pjesë e një diete të shëndetshme, ushqimet e plota luajnë rol të rëndësishëm duke e ndihmuar trupin tonë... 

Humbja e peshës mund të ndotë gjakun

Humbja e peshës ka mangësi serioze, ngase çon në lirimin e ndotësve të përhershëm organik (POPs), të cilët mund të kenë një ndikim të rëndësishëm në shëndet. POPs janë kemikale të krijuara nga njeriu të cilët hyjnë në zinxhirin e ushqimit nga burimet që përfshijnë pesticidet dhe prodhimin. Ato janë të lidhura me rritjen e rrezikut të diabetit, kancerit dhe çmendurisë.... 
Etiketat:
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress