Home » Posts tagged with "kanceri i gojës"

Lidhja mes seksit oral dhe kancerit të gojës

Shifrat alarmante të kancerit të gojës dhe lidhja e kësaj sëmundjeje me seksin oral ka bërë që BBC të rrëzojë një tabu televizive dhe në muajt e arshshëm të transmetojë një dokumentar ndryshe nga të tjerët. Ky dokumentar, që do të prezantohet nga aktorja britanike Jaime Winstone, do të shtrojë në mënyrë të hapur ceshtjen e lidhjes qe ekziston mes seksit oral dhe kancerit... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress