Home » Posts tagged with "Kanceri i mitrës"

Kanceri i qafës së mitrës

Çfarë është kanceri i qafës më mitrës? Organet e njeriut jo rrallë mund të preken nga deformime qelizore, të cilat shpesh bëhen shkak për pasoja të rënda për jetën. Edhe kanceri i qafës së mitrës, është një deformin qelizor që mund të formohet në qafën e mitrës të çdo gruaje. Me kancer, kuptohet rritja në mënyrë jo normale dhe të pakontrolluar të qelizave. Publikoje... 
Etiketat:
© 2016 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress