Home » Posts tagged with "kanceri mitrës"

Vjen nga deti kura e kancerit të mitrës

Kura e tumorit vjen nga deti. Bëhet fjalë për ilaçin, trabektidina, që vjen nga një organizëm detar mes sfungjerit dhe korales dhe rezulton efikas mbi kancerin e indeve të buta dhe mitrës. Rezultatet e medikamentit janë paraqitur në Kongresin e Shoqërisë Evropiane të Gjinekologjisë që është mbyllur dje në Milano.  Read More →
Etiketat:
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress