Tag: Kapsllëku

Kapslleku, ekzaminimi dhe trajtimi

Identifikimi i anomalisë Testet që doktori mund të kërkojë varen nga kohëzgjatja dhe ashpërsia e kapsllëkut, mosha e personit, prania e gjakut në feçe, ndryshimi i regjimit të …

Kapsllëku, diagnoza dhe mjekimi

Kapsllëku (konstipacioni) është kalimi i rrallë dhe i vështirë i jashtëqitjes. Frekuenca e lëvizjeve të zorrës (jashtëqitjes) në mesin e njerëzve të shëndoshë dallon nga dy deri tre …