Tag: Karbohidratet

Ç’janë karbohidratet?

Karbohidratet apo sheqernat janë produkte të përbërë nga karboni, hidrogjeni dhe oksigjeni. Karbohidratet organizohen në struktura unazore të cilat mund të lidhen njëra pas tjetrës për të …

Çfarë janë karbohidratet?

Karbohidratet apo sheqernat janë produkte të përbërë nga karboni, hidrogjeni dhe oksigjeni. Karbohidratet organizohen në struktura unazore të cilat mund të lidhen njëra pas tjetrës për të …