Home » Posts tagged with "Kërpudhat"

Kërpudhat kundër tumorit

Kërpudhat janë shumë ushqyese, kanë ndikim mjekues dhe nuk shëndoshin. Një prej kërpudhave me veti më kuruese është kërpudha shitake, e cila e ka prejardhjen nga Japonia, ku prej kohësh vlerësohet si ushqim për jetë të gjatë. Prandaj ajo është përdorur edhe kundër sëmundjeve malinje, si për parandalim ashtu edhe për kurim. Ajo futet në rendin e kërpudhave parazite dhe... 
Etiketat: ,

Ushqimet më të rrezikshme

Akademia Amerikane e Pediatrëve ka publikuar listën e ushqimeve më të rrezikshme në botë. Janë ushqime të nevojshme, disa shumë të shtrenjta, por që nëse s’i përdorim siç duhet mund të na shkaktojnë vdekjen,ose thjesht të na sëmurin për ca ditë. Sipas një studimi të ri, hot-dogët përbëjnë kërcënim dhe për fëmijët sepse mund t’u mbeten në fyt ndaj ato duhet të shoqërohen... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress