Tag: Këshilla për shtatëzani

Relaks për shtatëzani

Shtatëzania është periudha ku dëshirat plotësohen të gjitha, dhe më siguri një pushim për tu larguar nga rutina e ditëve është ajo që duhet për një femër shtatëzënë. Por si në det, ashtu …