Tag: keshilla per shtatzenat

Axhenda e shtatzënisë

Po rripit të sigurimit, fluturimeve me avion dhe raporteve seksuale. Jo alkoolit, duhanit, zhytjeve nënujore dhe përdorimit të kurave natyrale kundër të vjellave, duke nisur që nga produktet …