Tag: Këshilla Seksuale

Këshilla seksuale

Disa zakone seksuale 1- Brenda vaginës tuaj përdorni vetëm lubrifikantë me bazë ujore.? Lubrifikantët mbrojnë vaginën e thatë nga dëmtimet dhe irritimet gjatë seksit. Lubrifikantët me bazë …

SEKS PËR HERË TË PARË

Pyetja është me shumë rëndësi dhe është shqetësim për të gjithë ata që do të provojnë interkursën seksuale për herë të parë, veçanërisht për vajzat. Edhe lexues e dëgjues të tjerë më kanë …