Tag: keshilla

5 aksesorët e përjetshëm

Një vajzë duhet t’i këtë dy gjëra: të jetë me stil dhe të jetë e mrekullueshme në paraqitje. Një gjë të tillë e pasurojnë 5 aksesorët të vlerësuar nga shumë ekspertë si aksesorë të …

Si të kujdeseni për kaçurrelat natyral

Lani flokët me shampo e cila është posaçerisht për flokët kaçurrela. Nuk është e nevojshme t’i lani çdo ditë mjafton dy herë në javë. Larja e shpeshtë mund të eleminojë yndyren e skalpit për …