Tag: Kolesteroli

Tetë ushqime që ulin nivelin e kolesterolit

Shpesh vëmë re se njerëzit i kushtojnë tepër rëndësi dietës së përditshme ditore, duke u munduar që të merren me anë të ushqimit të gjithë përbërësit ushqimorë të domosdoshëm për organizmin, …

Kolesteroli, kercenues edhe per te rinjte

Sipas një studimi amerikan hiperkolesterolemia po përhapet gjithnjë e më shumë te fëmijët dhe të rinjtë. Për të parandaluar rrezikun janë të nevojshme kontrollet e njëpasnjëshme Një në pesë …

15 semundjet me te shpeshta

Spondilialtroza është një sëmundje, e cila po merr një përhapje të gjerë, ndaj dhe mjekët japin disa këshilla se si mund të evitohen dhembjet. Kështu, çdo mëngjes duhet të bëni të paktën 15 …

Ushqimimet që ulin kolesterolin

Ushqyerja luan një rol të rëndësishëm në uljen e nivelit të kolesterolit. A mund ta ulë kolesterolin tuaj një tas me miell tërshëre? Me ndihmën e disa parametrave të thjeshtë mund të …