Tag: lekura

Lëkura e thatë gjatë stinës së verës

Nëse keni lëkurë normale dhe kohët e fundit ju është tharë më tepër seç duhet kjo është vetëm si pasojë e diellit dhe e stinës së ngrohtë. Përpiquni që gjithmonë para se të dilni nga shtëpia …

Ushtrime për fytyrën tuaj

Me kalumin e viteve njeriu e humb dalëngadalë freskinë e fytyrës dhe të moshës. Lëkura e humb shumë elasticitetin e saj. Për të kontraktuar muskujt e fytyrës tuaj do ju duhet pak fiskulturë. …

Maskë për rigjenerimin e lëkurës tuaj

Keni dëgjuar ndonjëherë për frutat e kuqe? Nëse jo ne ju informojnë se çdo frut që përmban këtë ngjyrë do të ishte një frut shumë i mirë për rigjenerimin e lëkurës tuaj. Gjithashtu frutat me …