Tag: lodhja kronike

Shkaqet e lodhjes kronike

Shprehitë tuaja të përditshme nuk kanë ndryshuar, por sërish ju ndiheni të lodhur. Zbuloni se cilat mund të jenë shkaqet Ndiheni të dobët, pa energji dhe gjallëri? Ndoshta shprehitë tuaja …

Sindroma e lodhjes kronike

Për një nga sëmundjet më kontroverse në kohët moderne, sindromën e lodhjes kronike, nuk ekziston ndonjë test apo mënyrë e shërimit. Shkaqet edhe me tutje nuk bëhen të ditura nga e cila …

Uthulla e mollës është e shëndetshme

Uthulla e mollës është shumë e shëndetshme dhe ajo duhet të jetë pjesë përbërëse e ushqimit ditor. Ja disa receta të cilat janë treguar shumë të suksesshme në shërimin e disa gjendjeve dhe …