Home » Posts tagged with "marrëdhëniet seksuale"

Disa arsyje për të cilat e shmangim seksin

Njëra nga pengesat më të mëdha për kënaqësi të jetës seksuale, pas lodhjes, nuk është mungesa e dëshirës, por vetë-besimit. Ndërsa 52 për qind e grave refuzojnë të kenë marrëdhënie seksuale, sepse ajo ndihet tejet e majme.  Read More →

Çka janë sëmundjet ngjitëse seksuale?

Sëmundjet ngjitëse seksuale janë sëmundje që ngjiten nga kontakti trupor gjatë marrëdhënieve seksuale. Këto shkaktohen nga viruset, bakteriet dhe parazitet. Këto poashtu njihen si Infektime ngjitëse seksuale apo me emrin e vjetër Sëmundje veneriane. Ekzistojnë 25 lloje të sëmundjeve ngjitëse seksuale.  Read More →

Shqetësimet financiare shkatërrojnë marrëdhënien seksuale

Personat më të moshuar se 45 vjeç janë më të prirë ndaj seksit jashtëmartesor, mirëpo ata më rrallë kanë marrëdhënie seksuale dhe ndjejnë më pak kënaqësi- tregon një studim i ri amerikan. Rrallimi i marrëdhënieve seksuale, sipas seksologut Pepper Schwartz, vjen si pasojë e stresit financiar që godet një numër të madh njerëzish. Ekonomia ka ndikuar fuqishëm në jetën seksuale.... 

Marrëdhëniet seksuale

Fraza “këmbimi i lëngjeve seksuale” do të thotë angazhim në seks të pambrojtur. Një vajzë ose një grua që bën kopulim seksual pa kondom, me një djalë ose një burrë të infektuar me HIV, ajo ka rrezik të infektohet. Çdo dëmtim, sado i vogël në vagjinën e saj, e lejon virusin të kalojë lehtësisht brenda trupit. Po ashtu, kur një grua e infektuar kryen kopulim pa kondom me... 

Partnerët, jo marrëdhënie me nënat lehona

Gjinekologët pohojnë se shpesh partnerët nuk i respektojnë lehonat, pasi kërkojnë marrëdhënie seksuale. Raste edhe me lehona pas 4 ditë lindje Partneri duhet të respektojë nënën lehonë dhe të mos e detyrojë të kryejë marrëdhënie, nëse ajo nuk është e gatshme për këtë.Mjekët e shërbimit të Nefrologjisë në QSUT janë ndodhur para disa ditësh përballë një ndodhie të... 

5 arsye për të cilat e shmangni seksin

Shumica e të anketuarve, 81 për qind e tyre janë prononcuar se në disa momente në vitin 2009 kanë qenë të detyruar të arrijnë në një arsye të caktuar për të shmangur seks. Një mijë të anketuar vulnetarisht kanë zbuluar arsyet për të cilat e shmangui nseksin. Disa nga këto janë me siguri të njohura për shumicën, ndërsa kriza ekonomike për fat nuk ka ndikuar në aktivitetin... 

Sëmundjet të cilat barten nga marrëdhëniet seksuale

Jeta seksuale shumë shpesh mund të na sjell edhe shqetësime të mëdha. Sëmundjet seksuale janë në rritje, ato quhen sëmundje transmisive seksuale, mund të merren në çdo moshë të jetës suaj.dr. Jasmina Tolaj, gjinekologe Sëmundjet seksuale transmisive janë¬: HIV, vaginoza bakteriale, kandida, trihomona, herpesi gjenital, gonorea dhe sifilisi. Mënyra më e mirë e mbrojtjes nga sëmundjet... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress