Tag: Maskë për flokë të yndyrshëm

Maskë për flokë të yndyrshëm

Flokët kërkojn kujdes shumë të kujdesshëm dhe të vazhdueshëm! Në këtë post unë ju rekomandoj maskë një herë në javë për flokët me yndyrë! përbërësit: 1 lugë mjaltë, 1 lugë e ujit, një vezë e …