Tag: maske

Zhdukni aknet me sodë buke

Sot do t’ju sugjerojmë disa mënyra mjaft të mira se  si të të eliminoni aknet. Aknet jane të sikletshme por ka doza trajtimi që funksionojne  mirë për trajtimin e tyre.  Ndiqni këto …

Si të zbardhi dhëmbët në shtëpi

Ka disa mënyra mjaft natyrale për të zbardhur dhëmbët në shtëpi. Sot ne do ju sugjerojmë disa  mënyra mjaft interesante për ti aplikuar në shtëpi. Ekziston një teori që thotë se dhëmbet më …

Maskë me vezë për zhdukjen e akneve

Lëkura me akne gjatë gjithë kohës ju fal pasiguri dhe kjo gjë nuk është aspak e këndshme. Sot do ju ndihmojmë me një trajtim për lëkurën e yndyrshme dhe me akne. Ndani të bardhën e vezës nga …

Lëkurë e butë me ndihmën e aspirinës

Nëse keni lëkurë të ashpër ose të that sot do ju këshillojmë një maskë shumë të mirë për të zbutur lëkurën e fytyrës tuaj.Gjatë sezonit të verës, kujdesi ndaj lëkurës duhet të jetë i madh, …

Maskë për rigjenerimin e lëkurës tuaj

Keni dëgjuar ndonjëherë për frutat e kuqe? Nëse jo ne ju informojnë se çdo frut që përmban këtë ngjyrë do të ishte një frut shumë i mirë për rigjenerimin e lëkurës tuaj. Gjithashtu frutat me …