Tag: maske

Maskë me fara luledielli

Përbërësit; 3 lugë fara luledielli Qumësht sa për të zbutur farat Përgatitja; Merrni farat e lulediellit, heqni levoret dhe pastaj hidhni në një tas. Hidhni siper tyre qumësht …

Maskë me qumësht

Banjot me qumësht janë shumë të njohura për efektine  tyre lëmues. Mos harroni se qumështi është një ndër përbërësit kryesor me të cilen krijohet produktet e ndryshme kozmetike me të cilat …